Esbjerg Gods - vejen frem
Transport - Esbjerg Gods
Transport - Esbjerg Gods Transport - Esbjerg Gods Transport - Esbjerg Gods Transport - Esbjerg Gods Transport - Esbjerg Gods Transport - Esbjerg Gods Transport - Esbjerg Gods Transport - Esbjerg Gods Transport - Esbjerg Gods

Dine produkter er i de bedste hænder

Kun det bedste er godt nok. Erik Petersens virksomhedsfilosofi fornægter sig ikke i hverdagen hos Esbjerg Gods. Kombinationen af god gammeldags høj service og de bedste værktøjer har nu vist sig bæredygtig i over 40 år. Og det fortsætter vi med.

Engagement, effektivitet og moderne teknologi har altid været de gennemgående træk hos Esbjerg Gods. Samtidig har virksomheden fra dag et lagt vægt på at overholde de indgåede aftaler. Disse typisk vestjyske værdier vil også fremover være en del af drivkraften, for sådan vil vi drive forretning.

Vores medarbejdere har travlt, men aldrig mere at bestille end at vi bevarer overblikket for de varer og den logistik, vi er sat til at administrere. Det betyder, at vi som fagfolk kan bevare stoltheden over veludført arbejde - og tilfredse kunder.

Og vi har styr på opgaverne fra ordremodtagelse over afhentning, sikker transport, omladning, on-line booking, distribution, elektronisk lagerstyring og korrekt afregning. Lyder det som noget, du og din virksomhed kunne gøre brug af, så tag telefonen og få et godt tilbud.

“Vores dag-til-dag leverancer omfatter alle forsendelser indleveret på vores terminal inden kl. 17.30”.

Esbjerg Gods er vejen frem.....

Transport overalt i Danmark

Esbjerg Gods har 100 lastbiler kørende i hele Danmark, døgnet rundt, året rundt.

Esbjerg Gods er vejen frem...

Check os på:
• Frekvens
• Fleksibilitet
• Kapacitet
• Pris
• Service
• Kvalitet

Vi er klar på telefon 7514 2200

Esbjerg Gods A/S - Alssundvej 2 - 6705 Esbjerg Ø - transport@esbjerg-gods.dk

© Design og udvikling af qwerty IT