Esbjerg Gods - vejen frem

Nyheder

Coronavirus / levering af varer
Som følge af udviklingen i antallet af smittede med Coronavirus og regeringens anbefalinger til, at gøre hvad man kan for at reducere hastigheden af spredningen af virusset, vil vi hermed informere Jer, om ændrede procedurer i forbindelse med levering af forsendelser.

Modtager har indtil nu skullet kvittere med en finger på vores/chaufførens scanner. Flere og flere godsmodtagere ønsker ikke at kvittere på denne måde på grund af smittefare, ligesom flere chauffører har udtrykt deres betænkelighed ved at scanneren berøres af mange personer i løbet af en arbejdsdag.

Vi har derfor indført følgende regel med øjeblikkelig virkning:

- Ved levering tager vores chauffør et billede af leverancen, og skriver navnet på den person, der skulle have kvitteret for modtagelsen. På den måde har vi både et billede at godset, hvor det er stillet, og navnet på personen, der har
modtaget godset. Eventuelle forbehold vil naturligvis stadig blive noteret.

Ovenstående fremgangsmåde gælder som lovformelig kvittering for modtagelsen af godset og kan ikke på et senere tidspunkt gøres til genstand for en diskussion eller et erstatningskrav i henhold til enten CMR-loven eller NSAB 2015.

Vi forsøger at være fleksible og betjene vores kunder på allerbedste måde i denne vanskelige periode. Selv om vi har truffet mange forholdsregler og instrueret vores chauffører i at handle med omtanke og udvise forsigtighed alle steder, de kommer med gods, er det ikke utænkeligt, at vi på et tidspunkt kan blive berørt af Coronasmitten, som evt. kan påvirke vores produktion, kapacitet og leveringssikkerhed. I sådan et tilfælde vil der være tale om en force majeure situation.

Vi håber på Jeres forståelse for ovenstående - på forhånd tak.

Med venlig hilsen
Esbjerg Gods A/S

Christian B. Petersen
08:47 16-03-2020